Nyt fra The Scandinavian Delegation of Family Physicians:

 Queenstown boat

 

xwonca20 logo.png.pagespeed.ic.VGCYGJ4WmP

 

Wonca Asia Pacific Region Conference 2020. Auckland, New Zealand!

Kære Kollega,

Så er det nu, at du skal tage den store beslutning om at rejse med os til det skønne New Zealand! Alene eller med din familie. Alle er velkomne. Også gerne pensionerede læger! 
Gør det NU! Du får ikke en chance som denne igen i dit lægeliv! Det er NU, at du skal handle! Det er NU at du har alle fordelene som aktiv familielæge eller seniorlæge med tid til rådighed. Større børn og børnebørn er også velkomne. 

Vi skal tage del i Wonca Asia Pacific Conference, som finder sted i Auckland på Nordøen den 23.-26. april 2020. New Zealand består af tre øer. Vi skal udforske de to største. Du får et storartet indtryk af landet ved at klicke ind på denne side: www.newzealand.com 

Noget skønnere land findes ikke og vor rute lader os se alle de bedste attraktioner. Nævnt i flæng: Christchurch, Frans Josef Glacier, Queenstown, sejltur og overnatning på Milford Sound, med færge til Nordøen og Wellington, som er hovedstaden i New Zealand. Videre bl.a. til Rotorua.

Til sidst ankommer vi til Auckland, hvor vi tager del i Wonca Konferencen og hvor vi træffer vore kolleger fra den del af Verden. Vi er sammen med dem i de næste tre dage og vi tager del i de videnskabelige og ikke mindst i de selskabelige arrangementer, hvor alle kan være med. Se det detaljerede rejseprogram under Kommende Rejser. Vi rejser fra Skandinavien den 6. april og vi er tilbage den 27. april, 2020. 

Wonca konferencer er altid gode oplevelser. Værterne er vore lokale kolleger, som har sammensat et program, som afspejler deres del af kloden, nemlig både Australien og New Zealand. Du kan følge med på konferencens hjemmeside: www.woncanz2020.com Her finder du både de viden-skabelige og de sociale programmer.

Du finder vort komplette rejseprogram her: Kommende Rejser!

Udfyld Tilmeldingsblanketten, vedlæg kopi af dit pas og send begge til undertegnede.

Velkommen til vor fantastiske rejse til New Zealand 2020! 

 

Med venlig hilsen og på gensyn,

The Scandinavian Delegation of Family Physicians

Læge Allan Pelch

Kogtvedvænget 9P
DK 5700 Svendborg 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

TSDFP-logo

 

Følg os på facebook

Facebook New Logo 2015.svg