Rejs med Foreningen The Scandinavian Delegation of Family Physicians til Wonca Africa Region Conference, Kampala, Uganda. 6.- 8. Juni 2019.

 

Kære Kolleger,

Velkommen til vor rejse til Wonca’s afrikanske konference!

Vi har ikke en farm i Afrika, men vi kan glæde os til at se og opleve Afrika: mange af os for første gang, og for andre vil det være et gensyn. Afrika drager! Der er en ganske særlig stemning over denne verdensdel, med dens store modsætninger og den betagende dyreverden.

Vi skal mødes med vore afrikanske kolleger på konferencen og vi vil bekymre os med dem, og glæde os med dem, og til sidst vil vi feste med dem.

Efter konferencen rejser vi ud til Murchison National Park, hvor vi bor på en lodge lige midt i dyrelivet, og naturligvis skal vi ud på safarier i den tidlige morgen og igen ved solnedgang. Der vil være løver og elefanter og næsehor og flodheste og chimpanzer at se.

Vor rejse er både for store og for små og I er velkomne til at invitere jeres børn og/eller børnebørn med. Det bliver en oplevelse for livet.

Vi rejser fra Skandinavien den 5. juni og vi er hjemme igen den 13. juni.

Rejseprogrammet findes under ”Kommende Rejser” på vor hjemmeside. Her finder du en indgående beskrivelse samt de praktiske oplysninger.

Det vil vare flere år inden vi får et lignenede tilbud igen, så beslut dig nu og rejs med os til Afrika.

Velkommen til vor delegation og til Afrika!

Med venlig hilsen,

 

Foreningen The Scandinavian Delegation of Family Physicians

Allan Pelch. læge og formand

billede uganda

 

TSDFP-logo

 

Følg os på facebook

Facebook New Logo 2015.svg