The Golden Pavillion Kyoto

Kyoto, Japan – med efterfølgende rundrejse.

Næste års absolut mest spændende destination er Kyoto i Japan, hvor vore japanske kolleger inviterer os til at deltage. Vi har deltaget før, nemlig i 2005, også i Kyoto. Dengang bad delegationen om at besøge en lokal lægekonsultation. Vi delte også i syv hold og det blev en festlig aften kun for os, hvor vi også blev inviteret til middag i de små kroer ude på landet. Vi håber at kunne gentage det denne gang.

Efter den spændende og meget anderledes konference, som begynder den 15. maj og slutter den 18. maj, 2019 skal vi på en rundrejse, som efter de nuværende planer går bl.a. til Hiroshima og Tokyo.

Japan har så meget at byde på. Benyt denne chance i 2019. Vi udsender et rejseprogram i begyndelsen af december. Det er en god ide, allerede nu at meddele din interesse i at deltage ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. –  

Send gerne denne meddelelse videre til jeres kolleger, således at alle får viden om denne Wonca Conference og vor deltagelse i den.

 image.png

Se også: http://www.c-linkage.co.jp/woncaaprc2019kyoto/message.html

 

Med venlig hilsen,

Lægerne Peter Juel Hansen og Allan Pelch

The Scandinavian Delegation of Family Physicians

www.scandinaviandelegation.dk