Wonca Asia Conference 2017 Thailand.

 

1  

 

-      med The Scandinavian Delegation of Family Physicians

 

Teknisk arrangør:

Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS

Fredensgade 36B, 8000 Aarhus C

tlf. +45 70 270 370

e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Thailand

Amazing Thailand!

Sådan beskriver Thailands turistbureau deres eget land. Thailand er forbløffende - på alle måder. Selv om der er kommet mange turister til landet gennem de seneste år, modtages man stadig venligt af den lokale befolkning, og det er stadig muligt at finde steder, der ikke er overrendt af turister.

2

tirsdag Afrejse fra København/Skandinavien til Bangkok  

31 oktober 2017

 

 

Afrejse med Thai Airways til Bangkok. Flyet afgår kl. 13:50 og ankommer kl. 06:20 den følgende dag.

onsdag Transfer fra Bangkok Lufthavn til hotel i Pattaya  

01 november 2017

 

 
 
 

 3

 

  Thailand - Introduktion
 

Amazing Thailand!

Sådan beskriver Thailands turistbureau deres eget land. Thailand er forbløffende - på alle måder. Selv om der er kommet mange turister til landet gennem de seneste år, modtages man stadig venligt af den lokale befolkning, og det er stadig muligt at finde steder, der ikke er overbesøgt af turister.

Thailands festivaler

Der er et hav af mere eller mindre officielle festivaler i Thailand. Hvis du har mulighed for det, anbefaler vi meget, at du oplever en festival på din rejse. Det giver et helt unikt indblik i en kultur og dens mange traditioner.

Næsten uanset hvilke ønsker, I måtte have til jeres rejse til Thailand, kan vi hjælpe med at opfylde dem - til en overkommelig pris.

  Pattaya
 

 

4 

  Hotel: Royal Cliff Beach Hotel  
  Mini suite seaview room - ophold er inklusiv morgenmad

The vibrant and lively Royal Cliff Beach Hotel (casual luxury) is located in the heart of Royal Cliff Hotels Group. The hotel was extensively renovated in 2011 and the rooms now offer IPTV solution. Providing exceptional value for money, the hotel offers a wide range of accommodations and all the facilities of a luxurious five star resort. Guests will especially enjoy relaxing in the bars and lobby areas, which went through a major facelift to offer a modern ambiance. There is also a business center equipped with the latest iMacs for guests to catch up with their work or connect with friends.

Hotel Capacity: 474 rooms & suites / 9 floors / 7 elevators

Læs mere på hotellets hjemmeside:

http://www.royalcliff.com/hotels/royal-cliff-beach-hotel

Konference:

Asia Pacific Regional Conference i Thailand afholdes i perioden: 01-04 november 2017.

Tilmelding, og udgifter, i forbindelse med konferencen klarer/dækker deltagerne selv.

http://www.scandinaviandelegation.dk/index.php/kongreskalender

http://www.woncaaprc2017-pattaya.com/welcome/wonca_Welcome.php

5

søndag Pattaya til Ayuthaya via Klong Suan Market  

05 november 2017

 

 

I kører fra Pattaya mod Ayuthaya. Undervejs gøres der stop ved det gamle marked Klong Suan, hvor I nyder den nostalgiske atmosfære, mens I beundrer de charmerende træhuse med vintage varer. Herefter fortsætter I til jeres hotel i Ayuthaya.

Eftermiddagen er til fri disposition.

6    7

     
  Ayutthaya – Introduktion
 

Ayutthaya var Thailands anden hovedstad (Sukhothai var den første) i perioden fra 1350 til 1767. Ayutthaya var i sin storhedstid et formidabelt syn. De 33 konger, der gennem tiden regerede her herskede over godt 400 prangende templer og tre slotte, som var fyldt med imponerende kunstværker og store skatte. Rejsende beskrev byen som den mest imponerende handelsby, de nogensinde havde set. Det kunne naturligvis ikke vare ved - fristelsen var for stor, og burmeserne indtog og plyndrede Ayutthaya i 1767 og byen blev nærmest jævnet med jorden. Idag er det store ruinområde på UNESCOs liste over verdensnaturarv, og der hersker en helt særlig stilhed blandt de forfaldne templer og de hovedløse buddhastatuer. Man kan nemt bruge et par dage i Ayutthaya.

  Hotel: Kantary Ayutthaya    
  Studio room - ophold er inklusiv morgenmad  

Moderne hotel med rummelige og lyse værelser indrettet med et moderne præg og alle fornødne faciliteter. Hotellet har blandt andet pool, sauna og dampbad. Er man sulten er der både en café og en steak restaurant på hotellet. Der er gratis wifi på hotellets offentlige arealer.

kantary hotel

 
mandag Ayuthhaya byrundtur  

06 november 2017

 

 

I dag skal I lære om de mange templer i Ayutthaya med besøg ved først Wat Mahathat og Wat Pra Sri Sanphet. Jeres guide vil fortælle jer om byens interessante historie, konger og templer. Senere besøges Wat Chai Wattanaram, som blev bygget i 1630 af Kong Prasat Thong, som et mindesmærke over moderens residens.

I spiser frokost på en lokal restaurant (drikkevarer er ikke inkluderet) inden I sejler med båd til Bang-Pa-In, som er den tidligere kongelige sommerresidens, som, på den smukkeste vis, repræsenterer Thai arkitektur.

  Dinner Cruise  
   

Til aften tager I på "dinner cruise". I sejler omkring på Ayutthaya´s vandveje og nyder den tidligere hovedstads atmosfære fra vandsiden. Der vil være god tid til at beundre de flotte antikke ruiner, som I vil passere samtidig med, at det moderne hverdagsliv leves lige ned til flodbredden. Middagen vil være en dejlig Thai menu, som I vil nyde i de rolige omgivelser (drikkevarer er ikke inkluderet).

tirsdag Transfer fra Ayutthaya til Kanchanaburi via Erawan Waterfall  

07 november 2017

 

 

I dag kører I fra Ayuthaya til Kanchanaburi. Dagens højdepunkt vil være besøget ved det smukke Erawan vandfald. Erawan vandfaldet kan opleves fra toppen, hvis man vandrer derop. Den mytiske trehovede elefant-lignende klippe er cirka 100 meter høj. Ønsker I at slappe af ved foden af vandfaldet er dette også muligt. Her er der god udsigt til den grønne skov, vandets brusen og glade Thailændere, nogle mere vandglade end andre.

Efter dette stop fortsætter I mod jeres hotel i Kanchanburi.

8   9

     
  Kanchanaburi/River Kwai - Introduktion
 

Blot 130 km fra Thailands hovedstad Bangkok finder man provinshovedstaden Kanchanaburi.

Området domineres af bjerge, vandfald, dybe grotter samt tropiske regnskove. Stedets helt store trækplaster er naturligvis "Broen over Floden Kwai" der blev bygget af engelske krigsfanger under 2. verdenskrig. Der er mulighed for at komme ud at køre på "Dødens Jernbane". Turen tager et par timer og foregår i adstadigt tempo, så der er rig mulighed for at nyde den smukke natur. Med årene er der tilkommet mange hyggelige flydende hoteller langs med floden.

  Hotel: The Float House River Kwai Resort  
  Floating villa room - ophold er inklusiv morgenmad

Midt på floden - på velbyggede tømmerflåder - ligger de flydende værelser på Float House River Kwai. Alle tømmerflåderne er forbundet med en gangbro, som ender i et restaurant-område. Til hvert værelse hører en lille "balkon", som vender direkte ud mod floden - her kan man sidde og se de lokale fiskere sejle hjem med dagens fangst, og børn i alle aldre, der hopper i vandet sidst på eftermiddagen.

Værelserne er rustikke, men smukt indrettet med alle tænkelige fornødenheder. Man kan kun komme til hotellet med båd - hvilket blot bidrager til fornemmelsen af at være langt væk fra alt. En oplevelse helt ud over det sædvanlige!

10

onsdag Hell Fire Pass, River Kwai & Death Railway  

08 november 2017

 

 

I dag dykker I ned i WWII historien ved Kanchanaburi. Ved Hell Fire Pass Memorial vil I lære om, hvorledes begivenhederne udfoldede sig under Anden Verdenskrig ved museet.

Derefter går I ned af skråningerne for at kaste et blik på Dødens Jernbane og Hell Fire Pass, der er beliggende midt i bambus skoven. Herefter fortsætter I til River Kwai broen, hvor I har mulighed for at gå på broen. Der spises frokost på en lokal restaurant med udsigt til floden (drikkevarer er ikke inkluderet).

Om eftermiddagen går turen til JEATH War Museum, en realistisk gengivelse af en krigsfange lejrs bambushytter. Her får man et indblik i de hårde levevilkår, krigsfangerne havde under krigen. Her findes også to velholdte krigskirkegårde hvor mere end 9.000 allierede soldater er begravet. Blandt andet en dansk soldat. Jernbanen, som japanerne ønskede skulle strække sig helt til den burmesiske grænse, tog livet af mange krigsfanger. Den sidste del at dagens tur tilbringer I ombord på toget, der langsomt kører ad Dødens Jernbane, gennem den smukkeste natur.

11

torsdag Transfer fra River Kwai til Bangkok  

09 november 2017

 

 

I kører fra Kanchanaburi til Bangkok med indlagte stop undervejs.

Togmarkedet kaldes Talad Rom Hoop, som betyder at lukke en paraply. Når toget nærmer sig markedet, sætter det farten ned, så de handlende kan nå at pakke deres boder sammen og slå markiserne ned. Så snart toget har passeret pakkes boderne ud og markiserne slås op igen, og det er ikke til at se, at her lige er kørt et tog igennem. En fascinerende oplevelse!

Herfra fortsætter I videre til Damnoen Saduak = det flydende marked, hvor alt handles og tilberedes i mindre både i et lettere kaotisk kanalsystem. Senere på dagen ankommer I til jeres hotel i Bangkok.

12   13

     
  Bangkok - Introduktion
 

Enhver rejse til Thailand bør indeholde et besøg i Bangkok. Energien, pulsen og kontrasterne kan tage pusten fra de fleste. Det kan føles som kaos - men tag ikke fejl. Bangkok har sin helt egen orden. Og midt i mylderet - blandt de duftende gadekøkkener og tuk-tuk'er, der drøner rundt - er der pludseligt åndehuller. Her er skyskrabere i glas og stål side om side med gyldne paladser, og langs Chao Phaya floden og dens små kanaler (de såkaldte klonger) leves livet stadig på næsten traditionel vis.

Grand Palace, det gamle kongepalads, er ubetinget den største seværdighed i Bangkok. Men man må heller ikke snyde sig selv for et besøg i Chinatown, Wat Po eller Vimanmek Mansion for blot at nævne et par andre højdepunkter. En sejltur på klongerne er også et must i Bangkok. Her oplever man thaiernes dagligdag, som den leves i de små teaktræshuse med de karakteristiske bliktage. Bangkok er et sandt mekka for de shoppe-lystne. Igen er det kontrasterne, der hersker - stormagasiner side om side med små, lokale markeder.

Og så skal der være tid til bare at snuse Bangkok ind. Duften fra de velbesøgte gadekøkkeners eksotiske retter stiger til vejrs og blandes med et fascinerende sammensurium af farver, lyde og indtryk.

  Hotel: Chatrium Riverside Bangkok  
  Grand river view room - ophold er inklusiv morgenmad

Dejligt, moderne 5* hotel beliggende med udsigt til floden. Værelserne er rummelige og indrettet efter moderne standarder og med faciliteter, som man forventer af et 5* hotel. Her er udsigt til byen eller floden, afhængig af værelsestype. Hotellet byder desuden på restauranter, bar, fitness center og lækker ”infinity” pool.

14

fredag Grand Palace, Wat Po & Jim Thompson House  

10 november 2017

 

 

Dagen starter ved Bangkoks ikoniske Grand Palace, som tidligere var kongernes residens. Oplev begravelsespaladset, modtagelses paladset, tron hallen, kronings hallen, de royale gæstehuse samt smaragd Buddha paladset. Templet for smaragd Buddha’en i komplekset ved Grand Palace, kaldes også Wat Phra Kaew og er et af de helligste templer i Thailand. Smaragd Buddha’en er skåret fra en enkelt jadesten. Wat Pho huser til gengæld en af verdens største liggende Buddha’er. Derudover er stedet fødestedet for den traditionelle Thai massage. Nyd de smukke nabobygninger med fantastiske ornamenter.

Senere fortsætter I til Jim Thompson House, som i dag fungerer som et museum. Der er en dejlig restaurant, hvor I spiser frokost. Der er en lækker butik med rigtig god kvalitet silkevarer. Jim Thompson var en amerikansk forretningsmand, der boede 25 år i Thailand og grundlagde Jim Thompson Thai Solk Company. Han forsvandt på mystisk vis i 1967 og siden er meget lidt ændret i huset.

15

     
     
  Dinner & Thai Puppet Show  
   

Der spises aftensmad på Joe Louis restaurant, hvor der også opføres et lokalt Thai

marionet dukke show (drikkevarer er ikke inkluderet).

lørdag Thonburi, Wat Arun & Afternoon Tea  

11 november 2017

 

 

Flyd gennem Thonburi, den vestlige del af Bangkok på den højre side af Chao Phraya floden. De mange kanaler gav tidligere Bangkok navnet Østens Venedig. I båd oplever I livet langs Bangkoks vandårer. Nyd roen fra vandsiden og besøg de royale pramme og Wat Arun templet.

Der serveres Afternoon Tea i Author’s Lounge på Mandarin Oriental Hotel.

“The Authors’ Lounge adheres to a dress code for all guests, including children.

Ladies are kindly asked to wear elegant attire and proper footwear.

Gentlemen are kindly asked to wear smart shirt, long trousers and closed shoes”.

  Dinner & Thai Dances  
   
Lækker buffet, som nydes på en restaurant beliggende ved flodbredden til Chao Phraya floden. Der vil være Thai dans og musikalsk akkompagnement i løbet af aftenen (drikkevarer er ikke inkluderet).
søndag Afrejse transfer  

12 november 2017

 

 

I vil blive afhentet fra Chatrium Riverside Bangkok i god tid før afrejsen fra Bangkok med jeres fly tilbage til København/Skandinavien.

mandag Fly: Bangkok til København/Skandinavien  

13 november 2017

 

 

Afrejse Bangkok med Thai Airways. Flyet afgår kl. 00:50 og ankommer kl. 06:35.

priser – alle priser er fra priser:

Pris for ovenstående rejsearrangement:

Konference + efterfølgende rundrejse

Pr person i delt dobbelt værelse (delegerat)                                       fra Kr.21.765,00

Pr person i delt dobbelt værelse (ledsager)                                         fra Kr.16.195,00

Pr person - tillæg for single værelse                                                    fra Kr.  3.800,00

 

Konference – uden rundrejse

Pr person i delt dobbelt værelse (delegeret)                                      fra Kr. 12.285,00

Pr person i delt dobbelt værelse (ledsager)                                         fra Kr.   5.885,00

Pr person i single værelse (delegeret)                                                 fra Kr. 12.285,00

                     

Prisen er pr. person i de angivne typer af værelser og for det angivne antal rejsende.

ALLE PRISER ER BASERET PÅ MINIMUM 10 DELTAGERE.

 

Inkluderet i prisen er:

Nedenfor ses hvilke produkter og services, dvs. fly, hotel, transport og udflugter, der er inkluderet i prisen.

Vær opmærksom på, at det, der ikke er medtaget herunder, heller IKKE er inkluderet i prisen. Der henvises endvidere til den detaljerede beskrivelse af rejsen for yderligere specifikation af de enkelte produkter og services.

Hvis I er i tvivl om, hvad der er inkluderet, er I selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os for en uddybende gennemgang.

 

Flyrejser

Nedenstående er et eksempel på flyrejsen til Bangkok med afrejse fra København. Vi har naturligvis mulighed for at tilbyde andre flyselskaber / alliancer. Ligeledes er det også muligt at afrejse fra andre steder i Skandinavien. Vi hjælper gerne med at finde den løsning, der bedst passer dig/jer i forhold til valg af flyselskab, alliancer, antal mellemlandinger og pris.

 

Dato

 

 

Flyrute

 

 

Klasse

Ti 31 okt 17 København/Skandinavien til Bangkok med Thai Airays Economy seat
ma 13 nov 17 Bangkok til København/Skandinavien med Thai Airways Economy seat
Overnatning
Dato   Nætter Sted Hotel Type
on 01 nov 17 4 Pattaya Royal Cliff Beach Hotel

Mini suite seaview room - ophold er inklusiv

morgenmad

05 nov 17 2 Ayutthaya Kantary Ayutthaya Double studio room - ophold er inklusiv morgenmad
ti 07 nov 17 2 River Kwai The Float House River Kwai Resort Floating villa room - ophold er inklusiv morgenmad
to 09 nov 17 3 Bangkok Chatrium Riverside Bangkok

Grand riverview room - ophold er inklusiv

Morgenmad

Transport
Dato   Sted Transport metode Type
on 01 nov 17 Bangkok Transfer fra Bangkok Lufthavn til Pattaya Shared service
05 nov 17 Pattaya Transfer fra Pattaya til Ayuthaya Private service
ti 07 nov 17 Ayutthaya Transfer fra Ayutthaya til Kanchanaburi Private service
to 09 nov 17 River Kwai Transfer fra River Kwai til Bangkok Private service
12 nov 17 Bangkok Transfer fra hotel til lufthavnen Shared service
Øvrigt
Dato   Service Type
ma 06 nov 17 Ayuthhaya byrundtur Private service
ma 06 nov 17 Dinner cruise Shared service
on 08 nov 17 Hell Fire Pass, River Kwai & Death Railway Private service
fr 10 nov 17 Grand Palace, Wat Po & Jim Thompson House Private service
fr 10 nov 17 Dinner & Thai puppet show Shared service
11 nov 17 Thonburi, Wat Arun & Afternoon Tea Shared service
11 nov 17 Dinner Shared service
 
Prisen inkluderer:   og såfremt disse elementer indgår i rejseplanen:
     

®   Alle flystrækninger som nævnt i rejseplanen

®   Lufthavnsskatter og afgifter (dog betales nogle lufthavnsskatter lokalt ved check-in)

®   Forsikring af rejsen gennem Rejsegarantifonden (dog kun ved køb af både fly og landarrangement, eks. hotel, udflugt m.m.)

 

 

®   Alle transfers til og fra lufthavne

®   Overnatning i standardværelser, med mindre andet er nævnt i rejseplanen

®   Udflugter som beskrevet med engelsktalende guide/chauffør

®   Al befordring som beskrevet i rejseplanen

®   Alle måltider som beskrevet irejseplanen

Prisen inkluderer IKKE:
 

®   Visum- og indrejse eller udrejse afgifter

®   Park / Conservations / Resort fees, med mindre at disse tydeligt fremgår som inkluderet

®   Rejseforsikring og afbestillingsforsikring (kan dog tegnes gennem os ved Gouda Rejseforsikring)

®   Egne omkostninger på rejsen til f.eks. drikkevarer, taxa, minibar, telefon, safety box eller wifi

®   Drikkepenge

 

 

Rejsen er underlagt vores generelle bestemmelser:

http://www.hannibal.dk/generelle-bestemmelser

 

Teknisk arrangør:

Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS

Fredensgade 36B, 8000 Aarhus C

tlf. +45 70 270 370

e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Hent tilmeldingsblanket