WONCA South Asia Region Conference 2017 Nepal

 

Nepal

 

-      med The Scandinavian Delegation of Family Physicians

 

Teknisk arrangør:

Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS

Fredensgade 36B, 8000 Aarhus C

tlf. +45 70 270 370

e mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nepal

I Nepal er der rig mulighed for at opleve berigende kulturelle oplevelser i landets spændende byer og tempelområder. Fra Kathmandu går denne rejse til Chitwan, der er Nepals første nationalpark. Parken ligger i Nepals subtropiske lavland og er hjem for et væld af vilde dyr – blandt andet lever den bengalske tiger her. Herefter følger et besøg i den underskønne by Pokhara, der med sin placering ved en række søer og med udsigt til Himalaya bjergkæden er en af de smukkeste byer i Nepal. Fra Pokhara fortsætter turen til Nagarkot i cirka 2175 meters højde. Byen er kendt for at have en af verdens smukkeste udsigter, og vi må indrømme, at synet af solen, der står op over Himalaya, er betagende. Denne rejse slutter, hvor den begyndte, i Kathmandu.

Templer, monumenter, messende munke, smilende nepalesere og et virvar af dufte, lyde og indtryk fylder

byens gader og skaber den perfekte afrunding på en spændende rejse.

 

Nepal man

 

torsdag Afrejse fra Skandinavien/København til Kathmandu via Bangkok  

23 november 2017

 

 

Afrejse med Thai Airways til Bangkok. Flyet afgår 13:50 og ankommer 06:20 den følgende dag. Herfra er der videre forbindelse med Thai Airways til Kathmandu. Flyet afgår 10:30 og ankommer 12:45.

fredag Ankomst transfer  

24 november 2017

 

 

Ved ankomsten til Kathmandu, og efter at have overstået de normale formaliteter i lufthavnen, vil I blive mødt af vor repræsentant, der vil sørge for transport til Radisson Hotel i Kathmandu.

   Nepal women
 

Nepal - Introduktion

 

Nepal er især kendt for de sneklædte tinder i Himalaya bjergene. Med intet mindre end otte ud af ti af verdens højeste bjerge associeres Nepal meget naturligt med de enorme bjerge, og de bjergrige egne er da også et af landets helt store trækplastre. Nepal byder dog også på frodige dalområder, bakkede skove og subtropisk lavland.

Lige såvel som de imponerende naturscenerier, er den nepalesiske kultur en af de primære grunde til at besøge landet. Mange af de lokale traditioner er bevaret i de små afsidesliggende landsbyer, og rejsende kan derfor få et indblik i en levevis, som ikke eksisterer mange andre steder i Verden. Nepal er også kendt som stedet, hvor Siddharta Gautama (den historiske Buddha) levede. Alligevel er størstedelen af nepaleserne i dag hinduister.

   Nepal building1  Nepal building2
       
  Kathmandu - Introduktion
 

For den førstegangsbesøgende i Nepals hovedstad Kathmandu er det svært ikke at blive overvældet. Nye overraskende syn, lyde og dufte overmander den rejsende på hvert et gadehjørne. Byen og den omkringliggende dal er velsignet med et væld af smukke og interessante templer og hellige steder. Blandt andet den imponerende Boudhanath stupa, der er en af verdens største.

Beliggende i Kathmandu-dalen, kort fra Kathmandu, ligger Patan, der er én af tre royale byer i dalen. Patan er et centrum for hinduistisk og buddhistisk kultur med en overflod af templer, klostre og religiøs kunst.

  Hotel: Radisson Hotel Kathmandu  
Nepal hotel   

Dette 4-stjernede hotel ligger centralt placeret i Kathmandu. Hotellet tilbyder moderne og rummelige værelser, og der er hentet inspiration til indretningen i den nepalesiske kultur. På taget er der indrettet en terrasse, hvor der serveres nepalesiske og internationale retter, og der er udsigt til nabolaget. Der er ligeledes en pool på taget, så man kan nyde solen, tage en dukkert og beundre udsigten.

Læs mere på hotellets hjemmeside:

https://www.radisson.com/reservation/itineraryEntrance.do?facilitatorId=GOOGLECHAP&hotelCode=NEPKATHM&numberNights=2&startDate=today&startDateOffsetDays=15&rateSortFilter=(sort(availableRates))&s_cid=se.ggl.RAD.APAC_659220261

lørdag Deltagelse på konference  

25 november 2017

 

 
 
Søndag                      Deltagelse på konference  

26 november 2017

 

 

 

                           

 

 

WONCA South Asia Region Conference i Nepal afholdes i perioden: 25-26 november 2017.

Tilmelding og udgifter i forbindelse med konference klarer/dækker deltagerne selv.

http://www.scandinaviandelegation.dk/index.php/kongreskalender

http://www.globalfamilydoctor.com/Conferences/WONCASouthAsiaregionconference2017.aspx

mandag Transfer Kathmandu - Chitwan med besøg ved Rana Tharu folket  

27 november 2017

 

 

Vejen fra Kathmandu til Chitwan følger Trishuli floden og byder på en smuk køretur igennem det nepalesiske landskab. Når I kommer til Chitwan, skal I besøge Rana Tharu folket, der også kaldes skovens folk. Rana Tharu stammen er et af Chitwans oprindelige folk og lever i dag primært af forskelligt landbrug. Efter mødet med den lokale stamme bliver I kørt til jeres hotel/lodge, hvor I bliver briefet omkring nationalparken.

 

 Nepal næsehorn

 

  Chitwan - Introduktion
 

Chitwan ligger i det subtropiske lavland i Nepal. Det store tilløbsstykke er Chitwan Nationalpark. Parken var den første, der fik status som nationalpark i Nepal, og er i dag på UNESCOs verdensarvliste. Dyrelivet i Chitwan nationalparken er intet mindre end imponerende. Blandt mange andre dyr er der mulighed for at se elefanter, tigre og næsehorn.

         
lørdag Deltagelse på konference  

25 november 2017

 

 
 

 

  Udflugt: Landsbyrundtur og Tharu danseshow  
   

I skal på landsbyrundtur til fods eller med oksekærre. Efter I har udforsket den lille by, skal I oplevel et kulturelt danseshow opført af den lokale Tharu befolkning.

  Hotel: Maruni Sanctuary Lodge  
 Nepal hotel1  

Dette lodge hotel ligger på grænsen til Chitwan nationalpark. Herfra er der mulighed for at tage på udflugt ind i parken og se nogle af de mange dyrearter, der lever i Chitwan.

De rummelige og lyse værelser har store vinduer, så der er udsigt til de omkringliggende haver. Maruni Sanctuary Lodge ligger desuden mellem to landsbyer, hvor Rana Tharu befolkningen - skovens folk – bor.

Læs mere på hotellets hjemmeside:

https://ktmgh.com/maruni-sanctuary-lodge/

tirsdag Udflugt: Kanotur og vandring i junglen  

28 november 2017

 

 

I dag skal I på kanotur ned af floden i Chitwan. Vær beredte med kameraet for der er gode chancer for at fange billeder af farverige fugle og slumrende krokodiller, der slapper af på flodbredden. Efter et stykke sejlads forlader I kanoerne og begiver jer til fods gennem junglen. På vandreturen assisteres I af en lokal naturguide, der kender området og dyrelivet i nationalparken.

  Udflugt: Jungle safari i jeep  
   

I skal nu på safari igennem Chitwan nationalpark i jeep. I får dermed mulighed for at bevæge jer gennem et ellers svært fremkommeligt terræn og derved komme tæt på det fantastiske dyreliv, der er i nationalparken. Blandt andet kan man være så heldig at spotte næsehorn, elefanter, krokodiller og bengalske tigre i parken.

onsdag Transfer Chitwan - Pokhara  

29 november 2017

 

 
 Nepal sø
     

’’’’

  Pokhara - Introduktion
 

Pokhara og det nærliggende område er kendt for sin store skønhed. Beliggende ved bredden af en stor sø og med udsigt til Himalaya bjergkæden ligger byen da også særligt smukt. Mange bruger Pokhara som udgangspunkt for trekking i området, da det giver adgang til nogle af landets smukke vandreruter. Selve byen er dog også besøgsværdig. Store grønne pladser, søer og den gennemkrydsende flod giver den ellers store by en afslappende atmosfære.

  Hotel: Begnas Lake Resort  
 Nepal hotel3  

Omgivet af skove, rismarker og Begnas søen ligger dette resort i idylliske omgivelser. Med udsigt til de sneklædte Himalaya tinder kan gæsterne nyde en frisk dukkert i søen eller poolen. Værelserne er indrettet i den lokale Gurung-stil og tilbyder gæsterne god plads og udsigt til de omkringliggende haver. Resortet tilbyder desuden forskellige former af behandlinger, massage, meditation og yoga.

Læs mere på hotellets hjemmeside:

http://www.begnaslakeresort.com/

torsdag Udflugt: Byrundtur Pokhara  

30 november 2017

 

 

På byrundturen i Pokhara begynder I med at besøge David's Fall, der er et vandfald, som ligger et par kilometer sydvest for Pokhara Lufthavn. Legenden fortæller, at en trekker ved navn David blev skyllet væk af Pardi Khola og forsvandt på mystisk vis ned i en undergrundspassage under vandfaldet. Tæt ved David's Fall ligger Gupteswor Cave, der er en kalkstensgrotte, der er dedikeret til guden Shiva. Inde i grotten er der en stor stalagmit, der tilbedes som en Shiva Lingam. Når I har set jer omkring i grotten, kører I til Pokharas gamle bazar. Bazaren er fyldt med forskellige farver, etniciteter og butikker. Templerne og monumenterne i området bærer tydeligt præg af Newar arkitekturen, der er typisk for Kathmandu dalen.

  Udflugt: Bådtur på Phewa søen til Barahi templet    
     

Phewa søen er den næststørste sø i Nepal og den største i Pokhara området. På denne tur skal I på sejltur på denne smukke sø. I midten af søen ligger den lille tempel ø, hvor Barahi templet står. Templet er et af de vigtigste monumenter i Pokhara, og derfor skal I selvfølgelig besøge den lille tempel ø. Barahi er vildsvinemanifestationen af guddommen Ajima, der repræsenterer den kvindelige kraft Shakti. Om lørdagen, og nogle gange andre ugedage, kan man derfor se mandlige dyr blive transporteret over søen til templet for at blive ofret.

 
fredag Transfer Pokhara - Kurintar - Kathmandu  

01 december 2017

 

 

På vejen til Kathmandu fra Pokhara gør I stop i Kurintar. Her er der en glimrende udsigt over Trishuli floden. Fremme i Kathmandu køres I til hotellet, hvor I tjekker ind.

  Hotel: Radisson Hotel Kathmandu    
     
   
lørdag Transfer Kathmandu - Thimi - Bhaktapur - Nagarkot  

02 december 2017

 

 

Køreturen fra Kathmandu til Nagarkot suppleres med stop i Thimi og Bhaktapur. I Thimi er en stor del af befolkningen kunsthåndværkere. De specialiserer sig i lertøj og papmachémasker. I passerer en række af butikker, der sælger smukke papmachémasker.

Derefter går turen til Bhaktapur, der er kendt for byens elegante kunst, spændende kultur og oprindelige livsstil. Når man går gennem byen, får man fornemmelsen af at gå gennem et åbent museum. De centrale pladser gemmer på flotte templer, smukke statuer og den højeste pagode i Nepal. Fremme i Nagarkot vil I opdage, hvorfor byen er populær blandt rejsende - udsigten over Himalaya bjergkæden er noget helt specielt!

 

Nagarkot - Introduktion

 

Nagarkot har ry for at være det bedste sted at beundre udsigten over Himalaya. En stor del af byen består derfor af hoteller, der er bygget på en skråning, så udsigten er bedst mulig over bjergkæden. På en klar dag kan man se Mt. Everest fra Nagarkot. Tidligere fungerede Nagarkot som sommerdestination for den royale familie og mange andre aristokrater fra Kathmandu.

Nepal Nagarkot

  Hotel: Club Himalaya  
 Nepal hotel Club Himalaya  

Fra dette hotel har man en fantastisk udsigt over Himalaya bjergene!

Værelserne er elegant indrettet med alle nødvendige faciliteter. Vigtigst af alt er altanerne, hvorfra man kan beundre udsigten til de imponerende bjerge. Der er to restauranter på hotellet og en udendørs pool.

Læs mere på hotellets hjemmeside:

http://clubhimalaya.com.np/web/contact-us/index.html

søndag Transfer Nagarkot - Patan - Kathmandu  

03 december 2017

 

 

I dag kører I fra Nagarkot til Kathmandu. På vejen gøres holdt i Patan, der er én af de tre royale byer i Kathmandu dalen. Byen er et centrum for både buddhistisk og hinduistisk kultur, idet der er et væld af religiøs kunst, templer og klostre i Patan. På den centrale plads i byen står Krishna Mandir. Det er et tempel bygget i 1700-tallet til hinduguden Krishna. Krishna Mandir er udelukkende bygget i sten, og på templets vægge er der indskåret figurer, der portrætterer de episke krigere fra Ramayana og Mahabharata.

På den centrale plads vil I også opleve den berømte syngende bowle, der er kendt for sine helende evner.

  Hotel: Radisson Hotel Kathmandu  
   
 
   
mandag Afrejse transfer  

04 december 2017

 

 
I vil blive afhentet fra Radisson Hotel i god tid før afrejsen fra Kathmandu og jeres fly til Bangkok.
  Fly: Kathmandu til København/Skandinavien via Bangkok  
   
Afrejse Kathmandu med Thai Airways til Bangkok. Flyet afgår 13:55 og ankommer 18:30. Herfra er der videre forbindelse med Thai Airways. Flyet afgår 00:50 og ankommer 06:35.

 

priser – alle priser er fra priser:

 

Pris for ovenstående rejsearrangement:

Konference + efterfølgende rundrejse

Pr person i delt dobbelt værelse (delegeret)                                      fra kr. 23.425,00

Pr person i delt dobbelt værelse (ledsager)                                         fra kr. 15.725,00

Pr person – tillæg for single værelse                                                    fra kr.   4.260,00

 

Prisen er pr. person i de angivne typer af værelser og for det angivne antal rejsende.

ALLE PRISER ER BASERET PÅ MINIMUM 6 DELTAGERE.

 

Hvad er inkluderet i prisen:

Nedenfor ses hvilke produkter og services, dvs. fly, hotel, transport og udflugter, der er inkluderet i prisen.

Vær opmærksom på, at det der ikke er medtaget herunder, heller IKKE er inkluderet i prisen. Der henvises endvidere til den detaljerede beskrivelse af rejsen for yderligere specifikation af de enkelt produkter og services.

Hvis I er i tvivl om, hvad der er inkluderet, er I selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig for en uddybende gennemgang.

Flyrejser

Nedenstående er et eksempel på flyrejsen til Bangkok med afrejse fra København. Vi har naturligvis mulighed for at tilbyde andre flyselskaber / alliancer. Ligeledes er det også muligt at afrejse fra andre steder i Skandinavien. Vi hjælper gerne med at finde den løsning der bedst passer dig/jer i forhold til valg af flyselskab, alliancer, antal mellemlandinger og pris.

 

Vigtigt:

Vi gør opmærksom på, at det altid er den rejsendes eget ansvar at undersøge og overholde alle indrejseregler.

Vi anbefaler desuden, at man checker de gældende rejsevejledninger til ens rejsedestinationer.

 

 

Husk:

Det er vigtigt, at vi modtager pas kopier fra alle rejsende allerede ved bestilling af rejsen (billedsiden).

Da rejsen går via eller til nedenstående destinationer, skal du forholde dig til følgende:

Nepal:

Vær opmærksom på at der er visumpligt i forhold til opholdets længde – læs mere på:

http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/nepal-pas-og-visum/#_blank

for danske statsborgere

https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_nepal/id2416354/#innreise

for norske statsborgere

http://www.nepalsgeneralkonsulat.se/

for svenske statsborgere

 

Nedenstående er et eksempel på flyrejsen til Bangkok med afrejse fra København. Vi har naturligvis mulighed for at tilbyde andre flyselskaber / alliancer. Ligeledes er det også muligt at afrejse fra andre steder i Skandinavien. Vi hjælper gerne med at finde den løsning der bedst passer dig/jer i forhold til valg af flyselskab, alliancer, antal mellemlandinger og pris.

Flyrejser
Dato   Flyrute Klasse
to 23 nov 17 København/Skandinavien til Bangkok Economy seat
fr 24 nov 17 Bangkok til Kathmandu Economy seat
ma 04 dec 17 Kathmandu til Bangkok Economy seat
ti 05 dec 17 Bangkok til København/Skandinavien Economy seat
Overnatning
Dato   Nætter Sted Hotel Type
fr 24 nov 17 3 Kathmandu Radisson Hotel Kathmandu 1 x double standard room - ophold er inklusiv morgenmad
ma 27 nov 17 2 Chitwan Maruni Sanctuary Lodge 1 x double standard room - ophold er inklusiv morgenmad
on 29 nov 17 2 Pokhara Begnas Lake Resort 1 x double standard room - ophold er inklusiv morgenmad
fr 01 dec 17 1 Kathmandu Radisson Hotel Kathmandu 1 x double standard room - ophold er inklusiv morgenmad
02 dec 17 1 Nagarkot Club Himalaya 1 x double standard room - ophold er inklusiv morgenmad
03 dec 17 1 Kathmandu Radisson Hotel Kathmandu 1 x double standard room - ophold er inklusiv morgenmad
Transport
Dato   Sted Transport metode Type
fr 24 nov 17 Kathmandu Transfer Shared service
ma 27 nov 17 Kathmandu Transfer Shared service
on 29 nov 17 Chitwan Transfer Shared service
fr 01 dec 17 Pokhara Transfer Shared service
02 dec 17 Kathmandu Transfer Shared service
03 dec 17 Nagarkot Transfer Shared service
ma 04 dec 17 Kathmandu Transfer Shared service
Øvrigt
Dato   Service Type
ma 27 nov 17 Landsbyrundtur og Tharu danseshow Shared service
ti 28 nov 17 Kanotur og vandring i junglen Shared service
ti 28 nov 17 Jungle safari i jeep Shared service
to 30 nov 17 Byrundtur Pokhara Shared service
to 30 nov 17 Bådtur på Phewa søen til Barahi templet Shared service

 

 

 

Prisen inkluderer:   og såfremt disse elementer indgår i rejseplanen:
     

®   Alle flystrækninger som nævnt i rejseplanen

®   Lufthavnsskatter og afgifter (dog betales nogle lufthavnsskatter lokalt ved check-in)

®   Forsikring af rejsen gennem Rejsegarantifonden (dog kun ved køb af både fly og landarrangement, eks. hotel, udflugt m.m.)

 

 

®   Alle transfers til og fra lufthavne

®   Overnatning i standardværelser, med mindre andet er nævnt i rejseplanen

®   Udflugter som beskrevet med engelsktalende guide/chauffør

®   Al befordring som beskrevet i rejseplanen

®   Alle måltider som beskrevet i rejseplanen

Prisen inkluderer IKKE:
 

®   Visum- og indrejse eller udrejse afgifter

®   Park / Conservations / Resort fees, med mindre at disse tydeligt fremgår som inkluderet

®   Rejseforsikring og afbestillingsforsikring (kan dog tegnes gennem os ved Gouda Rejseforsikring)

®   Egne omkostninger på rejsen til f.eks. drikkevarer, taxa, minibar, telefon, safety box eller wifi

®   Drikkepenge

 

 

Rejsen er underlagt vores generelle bestemmelser:

http://www.hannibal.dk/generelle-bestemmelser

 

Teknisk arrangør:

Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS

Fredensgade 36B, 8000 Aarhus C

tlf. +45 70 270 370

e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Nepal slut

 

WONCA South Asia Region Conference 2017

TILMELDING - Ja tak, jeg vil gerne med på rejsen til Nepal.

Vil gerne deltage i WONCA konferencen + den efterfølgende rundrejse.

Jeg vil gerne holdes underrettet om fremtidige kongresser via nyhedsbreve fra The Scandinavian Delegation of Family Physicians. Husk at oplyse e-mail adresse.

Vigtigt! Ved tilmelding fremsend venligst kopi af pas!

Navn:__________________________________________________________________

Vigtigt at navn stemmer 100% overens med navn i pas! Fremsend venligst kopi af pas ved tilmelding.

Adresse:_________________________________________________________________

Postnummer:__________ By:_____________________ Land:______________________

Mobilnummer:___________________________

E-mail:__________________________________________________________________

Følgende rejser sammen med mig:
Bemærk venligst, at navne skal være angivet 100%, som de står i passet. Oplys venligst alder, hvis rejsende er et barn.

Navn:___________________________________________________________________

Navn:___________________________________________________________________

Navn:___________________________________________________________________

Vi ønsker afrejse fra:________________________(skriv byens navn)

Indkvartering i

Enkeltværelse Dobbeltværelse

Jeg ønsker afbestillingsforsikring. Dækker indtil afrejsen ved akut, pludselig opstået sygdom hos den rejsende eller nærmeste familie. Kan kun tilbydes rejsende med adresse i Danmark.

Jeg ønsker at modtage tilbud på rejseforsikring. Tilbydes kun til rejsende med adresse i Danmark.

Dato:______________________ Underskrift ____________________________________

Sendes til: The Scandinavian Delegation of Family Physicians. Kogtvedvænget 9P, DK 5700 Svendborg. Mobil +45-40137092. Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.